Raženi sourdough kruh

Raženi sourdough kruh je prirodni fermentirani kruh pripremljen od raženog brašna i bez upotrebe komercijalnih kvasaca. Proces fermentacije omogućava mu specifičnu kiselkastu notu, hrskavu koricu i sočnu unutrašnjost. Ovaj kruh bogat je vlaknima, vitaminima i mineralima, te je odličan za probavu i zdravlje crijeva. Raženi sourdough kruh je savršen za sve koji žele uživati u zdravijoj, nutritivno bogatoj alternativi klasičnom kruhu. Zbog prirodne fermentacije, kruh ima dugotrajan rok trajanja i zadržava svježinu. Kruh od mješavine raženog, bijelog i integralnog pšeničnog brašna, 100% sourdough.

VAŽNO! Zbog posebne pripreme, narudžbe sa sourdough kruhom čekat ćeš jedan dan duže.

4.60

Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 23 bodova vrijednosti!
Količina: 650g

Pogledaj i ove proizvode

NOVO

Heljdin sourdough kruh s orasima

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

4.60

/650g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 23 bodova vrijednosti!Kupi
NOVO

Sourdough focaccia pir

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

6.60

/850g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 33 bodova vrijednosti!Kupi
NOVO

Mješani sourdough kruh

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

4.60

/650g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 23 bodova vrijednosti!Kupi
NOVO

Pirovi domaći keksići

P.O. Žitoprodukt, Garešnica

Cjelogodišnje
Hrvatsko

3.90

/vrečica (15 komada)
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 20 bodova vrijednosti!Kupi

Prijavi se na newsletter i dobivaš kod za 

10% popusta

na cijelu narudžbu!

Od nas ćeš tjedno primati obavjesti o novim proizvodima i akcijama, te zanimljive recepte!
Pročitaj naša pravila privatnosti za više informacija.