Raženi sourdough kruh

Iz artisan pekare Shtruca u Splitu dolazi raženi sourdough kruh. Artisan bakery Shtruca svoj kruh i peciva proizvodi ručno uz korištenje vlastitog kvasca, bez aditiva i konzervansa. Raženi sourdough kruh je prirodni, fermentirani kruh koji se priprema od raženog brašna. Sourdough kruh ili kruh od kiselog tijesta je poznat po svojoj hrskavoj korici, sočnoj unutrašnjosti i blagoj kiselkastoj noti koja dolazi od dugotrajnog procesa fermentacije. Od klasičnog kruha se razlikuje po tome što je lako probavljiv i ima visoku hranjivu vrijednost zbog posebno biranog kvalitetnog brašna. Kruh se proizvodi po naružbi.

VAŽNO! Zbog posebne pripreme, narudžbe sa sourdough kruhom čekat ćeš jedan dan duže.

4.60

Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 23 bodova vrijednosti!
Količina: 650g
-+

Pogledaj i ove proizvode

NOVO

Raženi kruh sa sjemenkama

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

6.60

/800g
-+
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 33 bodova vrijednosti!Kupi
NOVO

Heljdin sourdough kruh s orasima

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

5.20

/650g
-+
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 26 bodova vrijednosti!Kupi
NOVO

Sourdough focaccia pir

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

6.60

/850g
-+
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 33 bodova vrijednosti!Kupi
NOVO

Pirov sourdough kruh

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

4.60

/650g
-+
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 23 bodova vrijednosti!Kupi

Prijavi se na newsletter i dobivaš kod za 

10% popusta

na cijelu narudžbu!

Od nas ćeš tjedno primati obavjesti o novim proizvodima i akcijama, te zanimljive recepte!
Pročitaj naša pravila privatnosti za više informacija.