Azuki grah (bio)

Azuki grah je sitna, crvenkasta mahunarka blagog, slatkastog okusa, bogata bjelančevinama, vlaknima, antioksidansima, željezom, magnezijem i folnom kiselinom. Poznat je po svojoj lakoj probavljivosti i čest je sastojak u azijskoj kuhinji, posebno u slatkim i slanim jelima. Može se koristiti za pripremu juha, variva, salata i priloga, a često se kuha s rižom za hranjiv obrok. U azijskim desertima od njega se pravi slatka pasta koja se koristi u nadjevima za peciva i kolače. Prije kuhanja potrebno ga je namočiti nekoliko sati ili preko noći, a zatim kuhati oko 40 minuta do sat vremena, bez potrebe za dodavanjem začina jer ima prirodno bogat okus.

1.00

Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 5 bodova vrijednosti!
Količina: 100g

Pogledaj i ove proizvode

Mungo grah (bio)

Jedna od najzdravijih mahunarki

Cjelogodišnje
Uvozno

1.20

/100g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 6 bodova vrijednosti!Kupi

Crni grah

Grah tamne boje i sitnog zrna

Cjelogodišnje
Uvozno

0.80

/100g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 4 bodova vrijednosti!Kupi

Šareni grah

Najbolja opcija za pripremu grah salata i variva

Cjelogodišnje
Hrvatsko

0.80

/100g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 4 bodova vrijednosti!Kupi

Sjemenke lana

Pune omega masnim kiselinama, vlaknima i mineralima

Cjelogodišnje
Uvozno

1.00

/100g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 5 bodova vrijednosti!Kupi

Prijavi se na newsletter i dobivaš kod za 

10% popusta

na cijelu narudžbu!

Od nas ćeš tjedno primati obavjesti o novim proizvodima i akcijama, te zanimljive recepte!
Pročitaj naša pravila privatnosti za više informacija.