Svježe rog paprike u kombinaciji s hrskavom slaninom, zapečene sa umakom u stilu Cezar dresinga, čine osvježavajući lagan obrok. Isprobaj ovaj brzi recept i posluži ga uz listove salate ili rajčicu, za dodatak svježine.
90 min
4 osobe
Sastojci
- 500g rog paprika
- 200g pilećih prsa
- 50g slanine
- 100g kiselog vrhnja
- 100g gaude
- 1 jaje
Priprema
- Na tavi ispržiti pileća prsa i slaninu narezanu na kockice.
- Paprike prerezati na pola i očistiti od sjemenki.
- Pripremiti smjesu od kiselog vrhnja i gaude.
- U smjesu dodati izmućeno jaje i dobro promiješati.
- Polovice paprike poslagati na tepsiju.
- Na svaku polovicu dodati smjesu. Na prvi slog smjese dodati pileća prsa i slaninu i ponovno dodati malo smjese na vrh.
- Peći u pećnici na 180 stupnjeva oko 20min.
- Paprike poslužiti dok su još tople uz prilog po želji.
U slast!
Za još recepata, posjetite naše recepte.