Raženi kruh sa sjemenkama

Iz artisan pekare Shtruca u Splitu dolazi raženi kruh sa sjemenkama u kalupu. Artisan bakery Shtruca svoj kruh i peciva proizvodi ručno uz korištenje vlastitog kvasca, bez aditiva i konzervansa. Raženi kruh sa sjemenkama je prirodni, fermentirani kruh koji se priprema od mješavine raženog te bijelog integralnog pšeničnog brašna. Dodatak sjemenki lana, sezama i suncokreta u ovom kruhu dodaje posebnu orašastu notu. Okusi su ujednačeni uz dodatak domaćeg meda. Ovaj kruh prolazi dugi proces fermentacije i specifičan je svojim bogatim okusom. Raženi kruh sa sjemenkama u kalupu idealan je za pravljenje tost sendviča, a dodatak sjemenki ga čini hranjivim i lako probavljivim. Kruh se proizvodi po naružbi.

VAŽNO! Zbog posebne pripreme, narudžbe sa sourdough kruhom čekat ćeš jedan dan duže.

6.60

Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 33 bodova vrijednosti!
Količina: 800g

Pogledaj i ove proizvode

NOVO

Heljdin sourdough kruh s orasima

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

5.20

/650g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 26 bodova vrijednosti!Kupi
NOVO

Sourdough focaccia pir

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

6.60

/850g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 33 bodova vrijednosti!Kupi
NOVO

Sourdough focaccia ružmarin i krupna sol

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

5.20

/850g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 26 bodova vrijednosti!Kupi
NOVO

Miješani sourdough kruh

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

4.60

/650g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 23 bodova vrijednosti!Kupi

Prijavi se na newsletter i dobivaš kod za 

10% popusta

na cijelu narudžbu!

Od nas ćeš tjedno primati obavjesti o novim proizvodima i akcijama, te zanimljive recepte!
Pročitaj naša pravila privatnosti za više informacija.