Mješani sourdough kruh

Mješani sourdough kruh je prirodni, fermentirani kruh koji se priprema od mješavine pšeničnog i raženog brašna, bez korištenja komercijalnih kvasaca. Ovaj kruh je poznat po svojoj hrskavoj korici, sočnoj unutrašnjosti i blagoj kiselkastoj noti koja dolazi od dugotrajnog procesa fermentacije. Bogat vlaknima i prirodnim enzimima, mješani sourdough kruh podržava probavu i zdravlje crijeva. Idealno je za sve koji traže zdraviju, nutritivno bogatu alternativu klasičnom kruhu. Zbog svoje prirodne fermentacije, ovaj kruh ima dugotrajan rok trajanja i zadržava svježinu. Kruh od mješavine bijelog i integralnog pšeničnog brašna, 100% sourdough.

VAŽNO! Zbog posebne pripreme, narudžbe sa sourdough kruhom čekat ćeš jedan dan duže.

4.60

Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 23 bodova vrijednosti!
Količina: 650g

Pogledaj i ove proizvode

NOVO

Sourdough focaccia ružmarin i krupna sol

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

5.20

/850g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 26 bodova vrijednosti!Kupi
NOVO

Pirov sourdough kruh

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

4.60

/650g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 23 bodova vrijednosti!Kupi
NOVO

Raženi domaći keksići

P.O. Žitoprodukt, Garešnica

Cjelogodišnje
Hrvatsko

3.90

/vrečica (15 komada)
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 20 bodova vrijednosti!Kupi
NOVO

Pirovi domaći keksići

P.O. Žitoprodukt, Garešnica

Cjelogodišnje
Hrvatsko

3.90

/vrečica (15 komada)
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 20 bodova vrijednosti!Kupi

Prijavi se na newsletter i dobivaš kod za 

10% popusta

na cijelu narudžbu!

Od nas ćeš tjedno primati obavjesti o novim proizvodima i akcijama, te zanimljive recepte!
Pročitaj naša pravila privatnosti za više informacija.