Kandirano voće

Kandirano voće dobivamo uranjanjem svježeg voća u zagrijani šećerni sirup, nakon čega voće dobro osušimo u pećnici ili dehidratoru. Tako se voće konzervira i zadržava okus i boju. Osim što je odlična grickalica, kandirano voće se koristi kao dodatak tijestima, kuglofima ili kao dekoracija na tortama.

2.20

Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 11 bodova vrijednosti!
Količina: 100g
-+

Pogledaj i ove proizvode

Kivi

Slatko zeleno voće puno vitamina i hranjivih tvari

Cjelogodišnje
Uvozno

3.00

/500g
-+
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 15 bodova vrijednosti!Kupi

Pekan orah

Bogat izvor bjelančevina i omega-3 masnih kiselina

Cjelogodišnje
Uvozno

4.00

/100g
-+
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 20 bodova vrijednosti!Kupi

Slavonski orah

Orašasti plod hrskave jezgre i gorkastog okusa

Jesen, Zima, Proljeće
Hrvatsko

2.00

/100g
-+
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 10 bodova vrijednosti!Kupi

Karamelizirani lješnjak

Neodoljiv doživljaj okusa

Cjelogodišnje
Hrvatsko

2.50

/100g
-+
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 13 bodova vrijednosti!Kupi

Prijavi se na newsletter i dobivaš kod za 

10% popusta

na cijelu narudžbu!

Od nas ćeš tjedno primati obavjesti o novim proizvodima i akcijama, te zanimljive recepte!
Pročitaj naša pravila privatnosti za više informacija.