
Ako imaš viška crvene kapule, svakako isprobaj ovaj recept! Ova ukiseljena crvena kapula je savršen prilog svakom sendviču, a može trajati i do 2 tjedna u frižideru.

15 min

2 osobe
Sastojci
- 1 veća crvena kapula
- 2 velike žlice šećera
- 1 češanj češnjaka
- 1 žličica soli
- 10ak zrna papra
- pola čaše jabučnog octa
- čaša vode
Priprema
1. Kapulu prereži na pola, pa izreži na što tanje kriške.
2. Kratko blanširaj kapulu, otprilike 1-3 minute, dok malo promijeni boju i omekša.
3. U tegli dobro promiješaj sve ostale sastoje.
4. Kapulu ohladi u vodi, ocijedi i dodaj u teglu.
5. Stavi u frižider i počni koristiti za 2-3 dana.



U slast!
Za još recepata, posjetite naše recepte.