Ukiseljena crvena kapula

Ako imaš viška crvene kapule, svakako isprobaj ovaj recept! Ova ukiseljena crvena kapula je savršen prilog svakom sendviču, a može trajati i do 2 tjedna u frižideru.

15 min 

2 osobe

Sastojci

  • 1 veća crvena kapula
  • 2 velike žlice šećera
  • 1 češanj češnjaka
  • 1 žličica soli
  • 10ak zrna papra
  • pola čaše jabučnog octa
  • čaša vode

Priprema

1. Kapulu prereži na pola, pa izreži na što tanje kriške.

2. Kratko blanširaj kapulu, otprilike 1-3 minute, dok malo promijeni boju i omekša.

3. U tegli dobro promiješaj sve ostale sastoje.

4. Kapulu ohladi u vodi, ocijedi i dodaj u teglu.

5. Stavi u frižider i počni koristiti za 2-3 dana.

U slast!

Za još recepata, posjetite naše recepte.

Ostali Verdura Box recepti:

Ostali Verdura Box blogovi:

Za još recepata, posjetite naše recepte.

Ostali Verdura Box recepti:

Brašno nije samo pšenično! Saznaj razliku između pirovog, raženog, heljdinog i zobenog brašna, kako se koriste i zašto su sve...
Zašto je važno kupovati domaće i lokalno? Svojom kupnjom podržavamo lokalno gospodarstvo što pozitivno utječe na naše zdravlje i okoliš....

Ako tražiš brz, jednostavan i ukusan način kako iskoristiti kelj, isprobaj ovaj recept! Umjesto uobičajenih variva, kelj u ovom receptu...

Ostali Verdura Box blogovi:

Brašno nije samo pšenično! Saznaj razliku između pirovog, raženog, heljdinog i zobenog brašna, kako se koriste i zašto su sve...
Zašto je važno kupovati domaće i lokalno? Svojom kupnjom podržavamo lokalno gospodarstvo što pozitivno utječe na naše zdravlje i okoliš....

Ako tražiš brz, jednostavan i ukusan način kako iskoristiti kelj, isprobaj ovaj recept! Umjesto uobičajenih variva, kelj u ovom receptu...

Prijavi se na newsletter i dobivaš kod za 

10% popusta

na cijelu narudžbu!

Od nas ćeš tjedno primati obavjesti o novim proizvodima i akcijama, te zanimljive recepte!
Pročitaj naša pravila privatnosti za više informacija.