Pirov sourdough kruh

Pirov sourdough kruh je prirodni fermentirani kruh pripremljen od pirovog brašna, poznatog po svojoj hranjivoj vrijednosti i blagom okusu. Kruh se priprema bez komercijalnih kvasaca, koristeći samo prirodnu fermentaciju koja mu daje karakterističnu kiselkastu notu i hrskavu koricu. Pirovo brašno bogato je vlaknima, vitaminima i mineralima, što čini ovaj kruh izuzetno zdravim izborom za vašu prehranu. S obzirom na proces fermentacije, pirov sourdough kruh je lako probavljiv i podržava zdravlje probavnog sustava. Kruh od mješavine bijelog i integralnog pirovog brašna te bijelog pšeničnog brašna, 100% sourdough.

VAŽNO! Zbog posebne pripreme, narudžbe sa sourdough kruhom čekat ćeš jedan dan duže.

4.60

Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 23 bodova vrijednosti!
Količina: 650g

Pogledaj i ove proizvode

NOVO

Sourdough focaccia pir

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

6.60

/850g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 33 bodova vrijednosti!Kupi
NOVO

Sourdough focaccia ružmarin i krupna sol

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

5.20

/850g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 26 bodova vrijednosti!Kupi
NOVO

Raženi sourdough kruh

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

4.60

/650g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 23 bodova vrijednosti!Kupi
NOVO

Mješani sourdough kruh

Shtruca Artisan Bakery, Split

Cjelogodišnje
Hrvatsko

4.60

/650g
Za kupnju ovog proizvoda dobivaš 23 bodova vrijednosti!Kupi

Prijavi se na newsletter i dobivaš kod za 

10% popusta

na cijelu narudžbu!

Od nas ćeš tjedno primati obavjesti o novim proizvodima i akcijama, te zanimljive recepte!
Pročitaj naša pravila privatnosti za više informacija.